info

GETFAT

Getfat on Varkaudessa toimiva täyden palvelun pyöräliike. Toiminta on joustavaa ja aina asiakaslähtöistä. Mondraker ja Kona pyörien myynnin lisäksi tarjolla on varaosat ja tarvikkeet. Ajo- ja suojavarusteet löytyy myös valikoimasta. Myynnin lisäksi huollan ja korjaan pyörät merkistä riippumatta. Rockshox- keulojen huolto on osa toimintaa. Vuoden 18 alusta tarjolla on myös takaiskunvaimentajien huolto.

 

Kausi 2018 on suurten muutosten ja kasvun aikaa. Konan mukaan tulo valikoimaan vahvisti pyörävalikoimaa ja loi mahdollisuuden tarjota kalustoa maantiepyöristä alamäkipyöriin.

Pyöriä on entistä enemmän suoraan varastosta asiakkaalle.

 

Toiminta alkoi läskipyöristä ja on kehittynyt askel kerrallaan kohti täysipainoista pyöräliikettä. Silloin valikoitunut nimi ei tosin nykyään kuvasta toimintaa. Getfat on vastaisku massiivisille verkkokaupoille. Getfat on henkilökohtaista palvelua alusta loppuun.

Getfat ei ole pelkästään järjestelmä jonka kanssa asioit. Getfat ei kangistu kaavoihin, tehdään asiat kuten sovitaan, eikä niin kuten toimintaohje sanelee.

Getfat suhtautuu pyöräilyyn intohimolla.

 

 

Toni // getfat

 

Käyntiosoite:

Mehtäläntie 28, 78610 Varkaus

Liike avoinna ma-su sopimuksen mukaan

 

Puhelin:

044 284 2832

ma-su 8.00- 22.00

 

Email:

toni@getfat.fi

 

 

 

 

Verkkokaupan toimitusehdot

 

Alla voimassa olevat toimitusehdot. Muutama huomio. Pyöriä ei toimiteta postin tai muunkaan rahdinkuljettajan välityksellä. Pyörät luovutetaan aina kasattuna ja testattuna. Asiakas saa aina tarkastaa ja koeajaa pyörän ennen vastaanottamista. Mikäli pyörän nouto on ongelma niin asiallinen toimitus saadaan kyllä sovittua.

 

Lähtökohtaisesti meillä niin asiakas kuin myyjä on järkevä henkilö. Kaikki toiveet/ muutokset/ muuttujat on aina saatu hoidettua. Ongelma ei kuulu kaupankäynnin sanastoon.

 

Mikä tahansa asia askarruttaa niin kannattaa kysyä.

Puhelin ja sähköposti ovat tehokkaimmat tavat ottaa yhteyttä.

 

 
 
 

Copyright Fat bikes Varkaus 2018 All Rights reserved